Bâlciul Osicenilor se întinde pe patru zile, cu muzică, divertisment și festin culinar

Se-anunță zile de distracție în comuna Osica de Sus, unde târgul annual se va întinde pe durata a patru zile. Administrația locală a pregătit numeroase suprize localnicilor, dar și cetățenilor din zonele învecinate.

Târgul săptămânal din comuna Osica de Sus va găzdui în perioada 3-6 august Bâlciul Osicenilor, eveniment organizat de primărie, de la care nu vor lipsi spectacolele musicale, jocuri și oportunități de distracție pentru copii și tineri, dar și un festin culinar.

,,HAI, SĂ NE VEDEM ÎN BÂLCI! PATRU ZILE ȘI NOPȚI DE POVESTE!
Dăm startul „Bâlciului Osicenilor" și petrecem împreună PATRU ZILE ȘI PATRU NOPȚII DE POVESTE, cu multă distracție și voie bună, cu tiribombe și jocuri, cu surprize pentru cei mari și cei mici, cu mâncare delicioasă, grătare încinse, muzică și dulciuri pentru toate gusturile. Acesta este cea mai frumoasă tradiție a noastră, a osicenilor si, de sâmbătă până marți, ne vedem în Târgul Săptămânal, în Bâlciul Anual, organizat de Primăria Osica de Sus. Dragi copii, părinți și bunici și voi toți, cei care v-ați întors acasă, în zilele de 3, 4, 5 și 6 AUGUST 2024, NE VEDEM ÎN BÂLCI! ˮ este invitația lansată de primarul Cezar Filip.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list