Bălșean arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din orașul Balș cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost arestat preventiv în urma unei percheziții domiciliare efectuate zilele trecute.

Mascații au descins marți, 20 august, la domiciliul unui bălșean cercetat pentru trafic de droguri de mare risc. Ei au pus în aplicare un mandat de percheziție și au descoperit și ridicat mijloace de probă. Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

,,Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada iunie – iulie 2024, acesta ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc ( MDMB – 4en-PINACA), către consumatori din județul Olt. La data de 21 august 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list