CSM Slatina, o nouă victorie în Liga secundă. 5-0 cu AFC Câmpulung

O nouă etapă în liga secundă de fotbal, o nouă victorie a fotbaliștilor lui Dan Oprescu. CSM Slatina au obținut astăzi cele 3 punct puse în joc la meciul cu AFC Câmpulung, disputat la Buftea. Dacă la pauză, echipa slătineană conducea cu 3 la 0 la finalul timpului regulamentar, tabela de marcaj arăta 5-0 pentru CSM Slatina.

Fotbaliștii lui Dan Oprescu par să fie de neoprit în noul sezon al Ligii a 2-a. Ei au obținut, astăzi, în meciul cu AFC Câmpulung, disputat la Buftea, o nouă victorie, una la scor. Dacă până la pauză, fotbaliștii olteni au reușit să trimită de trei ori mingea în poarta adversarilor prin Coman în minutele 7 șii 13, dar și prin Trașcu în min 41, până la finalul meciului, ei și-au mărit avantajul la 5-0 prin golurile marcate de Trașcu în min 59 și Mitran în min 74.
Ultima victorie plasează echipa slătineană pe primul loc și acolo ar putea rămâne dacă principala contracandidată-echiăa din Miercurea Ciuc se va împotmoli în vreun fel în această etapă.
În următoarea etapă a ligii secunde, CSM Slatina va juca pe 1 septembrie, pe teren propriu. Până atunci, echipa antrenată de Dan Oprescu va întâlni miercuri, 28 sugust, în deplasare, Agricola Borșa, în play-offul Cuperi Româia. Echipa  din Călărași activează în Liga a 3-a.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list