CSM Slatina, o nouă victorie

CSM Slatina și-a trecut în cont, în această ediție a ligii secunde, alte trei puncte în urma victoriei obținute pe teren propriu în fața echipei Pandurii Târgu Jiu. Dacă la pauză tabela de marcaj indica 2-0 pentru echipa slătineană, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 3 la 1. În urma acestei victorii, după trei etape, CSM Slatina acumulează 7 puncte din 9 posibile și se poziționează pe podiumul clasamentului Ligii a II-a.

A fost o săptămână de foc pentru echipa slătineană CSM Slatina care a fost nevoită să susțină nu mai puțin de trei meciuri, două în campionat și unul în Cupa României.

După victoria din deplasare de la Piatra Neamț cu 3 la 0  și  6-1 în Cupa României cu Lupii Profa, echipa antrenată de Dan Oprescu și-a mai trecut în cont o victorie. În etapa a III-a a ligii secunde, CSM Slatina a învins cu 3 la 1 Pandurii Târg Jiu.

Fotbaliștii slătineni au intrat pe teren dornici să demonstreze forma bună în care se află. După minute bune de joc frumos, ei reușesc să deschidă scorul în in 17 printr-un gol înscris de căpitanul Cătălin Doman. De la marginea careului de 16 metri, el a trimis minge în vinclul porții apărate de Lupescu.

Înainte de a intra la vestiar, jucătorii lui Dan Oprescu reușesc să mai trimită mingea în plasa echipei oaspete prin Golofca. Acesta a trimis mingea în poartă, după ce l-a depășit pe Gavric și la driblat pe Lupescu

La revenirea de la vestiare, jucătorii gazdă și-au permis să se mai relaxeze fapt ce costat. Fotbaliștii oaspeți au redus din diferență în min 59 prin Akugbe.

Fotbaliștii lui Dan Oprescu au revenit  în joc și, în ultimul minut din prelungiri, Dragu, care a primit o pasă de la Năstăsie, trimite mingea în plasă spre bucuria celor câtorva sute de suporteri care, de dragul sportului rege și al echipei favorite, au înfruntat cu stoicism cele aproape 40 de grade.

În urma victoriei cu Pandurii,CSM Slatina a adunat 7 puncte din 9 posibile și ocupă poziția secundă în clasament după Csikszereda Miercurea Ciuc. În etapa următoare, fotbaliștii lui Dan Oprescu vor face deplasarea la Câmpulung unde vor întâlni echipa locală.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list