CSM Slatina, victorie la scor în deplasare

Fotbaliștii slătineni au învins sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei cu nr. 2 a ligii secunde, Ceahlăul Piatra Neamț. La finalul timpului regulamentar, tabela de marcaj a indicat victoria echipei oltene cu 3 la 0. Toate golurile au fost marcate în prima repriză. Căpitanul Cătălin Doman a marcat două goluri, iar Bracelli unul.

Fotbaliștii slătineni au debutat în noul sezon al ligii secunde fără prea mult noroc. În ciuda unui joc bun și a numeroaselor ocazii în prima etapă disputată pe teren propriu cu FC Voluntari, jucătorii antrenați de Dan Oprescu au fost nevoiți să se mulțumească doar un punct. După ce a condus 90 de minute, aceasta s-a văzut egalată în ultima fază de gol. Ca povestea să nu se repete, jucătorii de la CSM Slatina au intrat sâmbătă pe terenul de la Piatra Neamț deciși să tranșeze jocul încă din prima repriză. Și le-a ieșit… Combinațiile exacte, ritmul și relațiile bune de joc s-au văzut prin spectacolul apreciat de puținii spectatori prezenți pe stadion. Pe fondul jocului foarte bun, a venit și primul gol în dreptul echipei oltene, înscris în min 8 de nemțeanul Bracelli.

Nici nu s-au trezit bine jucătorii gazdă din șocul provocat de autogol că mingea a mai intrat încă o dată în plasa echipei gazdă trimisă, în min 20 de căpitanul CSM-ului, Cătălin Doman. Cu doar trei minute înainte de pauză, același Cătălin Doman mai trimite mingea în poarta nemțenilor printr-un șut frumos de la peste 30 metri.

La revenirea pe teren, deși jucătorii slătineni au redus ritmul, jucătorii gazdă antrenați de Marco Veronese nu au reușit să trimită mingea în plasa porții apărate de Toroc.

Până la etapa următoare care urmează să aibă loc pe Stadionul 1 Mai din Slatina, CSM Slatina va juca miercuri în Cupa României cu Lupii Profa, echipă ce evoluează în Liga a IV-a.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list