De Mezzo amenință cu DESFIINȚAREA Poliției Locale Slatina

Primarul ales al municipiului Slatina, Mario de Mezzo, a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că va desființa Poliția Locală în cazul în care conducerea instițuției aflate sub subordonarea Consiliului Local nu-și va da demisia.

Înființată pe timpul administrației Vâlcov, Poliția Locală Slatina își poate găsi sfârșitul în administrația De Mezzo. Edilul ales al capitalei Oltului a anunțat astăzi că abuzurile săvârșite de conducerea instituției, cărora le-ar fi fost chiar el victimă în campania electorală, vor duce fie la desființarea, fie la reorganizarea Poliției Locale. Totul stă în pixul conducerii reprezentate de Bogdan Apostoliceanu, Ilie Scaete și Marius Belu cu care primarul ales are o vendetă personală. ,,Eu cu Apostoliceanu, Scaete și Belu NU VOI LUCRA!,, a transmis public Mario de Mezzo. Apostoliceanu conduce instituția din aprilie 2021.

Astăzi edilul ales se va întâlni cu polițiștii locali și liderii de sindicat și va discuta despre măsurile luate în calcul: fie transformarea în serviciu de pază al municipiului, fie desființarea și păstrarea angajaților în cadrul altor structuri ale administrației locale.

Poliţia Locală Slatina are atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, disciplinei în construcţii şi afişajului stradal, activităţilor comerciale, protecţiei mediului şi evidenţei persoanelor



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list