Diana Crețu, fosta șefă de campanie a primarului ales De Mezzo, este noul administrator public al Slatinei

Municipiul Slatina are un nou administrator public. Diana Crețu, cea care a preluat atribuțiile de city manager, a fost șefa de cabinet la Instituția Prefectului județului Olt pe timpul mandatului de reprezentant al Guvernului în teritoriu al lui Mario de Mezzo și ulterior șefa de campanie a primarului ales al Slatinei.

Slatina are un nou city manager. Anunțul a fost făcut chiar de către ocupantul postului, Diana Crețu, fost jurnalist, o apropiată a primarului ales, Mario de Mezzo, fost director al cancelariei prefectului pe timpul mandatului acestuia și șefa sa de campanie la alegerile locale.

,,În următorii patru ani, voi continua proiectul început în urmă cu un an, din poziția de administrator public al Municipiului Slatina. Am preluat deja aceasta provocare in mandatul de tranziție, de câteva zile, și știu că urmează patru ani fabuloși. „Cred în Slatina" nu a fost doar un slogan, ci o inspirație pentru următorii patru ani. Și nu numai. Le mulțumesc Slatinei, lui Mario și echipei senzaționale de liberali pentru că m-au adoptat așa de repede și m-au făcut parte din schimbare. Pentru ei toți am o răspundere imensă în această slujbă onorantă. Iar pentru el, cel mai bun primar pe care eu l-am cunoscut vreodată, tata, am iubire infinită, multă recunoștință pentru tot ce am învățat și o moștenire spirituală de dus mai departe: să fiu în slujba oamenilor așa cum a fost el în toate mandatele. Mai ales că știu că, acolo unde e acum, e tare mândru de mine,, a anunțat Diana Crețu.

Noul administrator public al capitalei județului Olt și-a început cariera politică în PNL în 2019 și a fost director de cabinet la Ministerul Cercetării și consultant cabinet parlamentar.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list