Director nou la Biblioteca Județeană Olt

Fost director până luna trecută al Clubului Sportiv Municipal aflat în subordinea Primăriei Slatina, Mihaela Stana este noul director al Bibliotecii Județene Olt ,,Ion Minulescuˮ. Numirea sa ca interimar a fost făcută începând cu data de 6 august și va fi supusă aprobării aleșilor județeni în ședința CJ Olt de mâine.

Și-a pierdut postul de director al Clubului Sportiv Municipal, ocupat din anul 2022, odată cu scandalul numirii fostului viceprimar Gigi Vâlceleanu ca team manager al echipei de handbal CSM Slatina, însă își va continua activitatea în cadrul unei instituții publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Olt. Mihaela Luana Stana a fost numită director interimar al Bibliotecii Județene Olt ,,Ion Minulescuˮ începând cu data de 6 august, pentru o perioadă de 120 de zile calendaristice. Numirea sa va fi supusă aprobării consilierilor județeni în ședința CJ Olt convocată pentru mâine.

Ocupantul postului, din anul 2019, Florian Dumitrescu a solicitat încetarea contractului de management prin acordul părților, începând cu data de 1 august. El avea mandat, prin concurs, până în anul 2027.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list