Doliu în familia lui Nicușor Bancu. Tatăl căpitanului Universității și-a pus capăt zilelor

Căpitanul Universității Craiova este devastat de durere. Nicușor Bancu a primit, în această dimineață, vestea că tatăl său a fost găsit spânzurat în curtea casei. Bărbatul avea grave probleme cu inima și de ceva vreme era și depresiv. Cristi bancu avea 61 de ani.

Vestea că tatăl căpitanului Universității Craiova, Nicușor Bancu, a fost găsit spânzurat în curtea casei a șocat comunitatea din Crâmpoia, chiar dacă acesta mai încercase să-și pună capăt zilelor. Vestea a căzut ca un trâznet peste cunoscutul jucător care nu va mai putea evolua mâine în meciul cu Petrolul, de pe teren propriu.

Surse locale susțin că bărbatul a fost diagnosticat cu o gravă de inimă și ar fi căzut în depresie. Deși avea familia aproape și se trata, Cristi Bancu nu reușise să depășească această stare care l-a determinat să-și pună capăt zilelor.

Bărbatul a fist găsit spânzurat de către un vecin, soția sa aflându-se de două săptămâni la Craiova pentru a avea grijă de nepoțel. Acesta este și cel care a anunțat-o pe mama fotbalistului. Sesizarea la IPJ a fost făctă chiar de Nicușor Bancu.

Dumnezeu să-l odihneascăîn pace!



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list