Echipa feminină de tenis de masă s-a oprit în optimi la Jocurile Olimpice. Diaconu a pierdut în fața indiancei Batra

Singura olteancă participantă la Jocurile Olimpice, tenismena din Slatina Adina Diaconu a avut astăzi o misiune grea la meciurile echipei feminine cu India din optimile de finală. Ea a deschis și a închis disputele la masa de joc.

Echipa feminină a României, din care face parte și slătineanca Adina Diaconu, își încheie parcursul la Jocurile Olimpice de la Paris, în optimile de finală.
,,A fost un duel captivant între campioana en titre a Jocurilor Europene și India, care s-a încheiat după aproape trei ore în favoarea adversarei din Asia, scor 3-2, în aplauzele celor prezenți în sală. Adina Diaconu și Elizabeta Samara au deschis întâlnirea, cu meciul de dublu contra perechii Archana Kamath/Sreeja Akula. Tricolorele au fost de fiecare dată aproape de a trece în avantaj, însă scorul final a fost 0-3 (9-11, 10-12, 7-11). India a condus cu 2-0, după ce Manika Batra a găsit soluțiile în meciul de simplu cu Bernadette Szocs, scor 3-0 (11-5, 11-7, 11-7), însă România a continuat să spere pentru calificarea în sfertul de finală olimpic.
Elizabeta Samara a dat tonul revenirii pentru echipa noastră. Cu Sreeja Akula, tricolora a folosit toate resursele pentru a aduce României primul punct, iar experiența sa, jocul variat și loviturile precise au contat în momentele potrivite, pentru 3-2 (8-11, 11-4, 7-11, 11-6, 11-8).
Speranțele României s-au reaprins odată cu Bernadette Szocs, dornică să se revanșeze la masa de joc. Sportiva noastră a purtat un duel de mare intensitate cu Archana Kamath, iar momentele bune au fost fructificate pentru 3-1 (11-5, 8-11, 11-7, 11-9).
Astfel, la 2-2 între România și India, presiunea calificării s-a mutat asupra ultimului meci disputat de Adina Diaconu și Manika Batra. Jucătoarea noastră a avut curaj, a trecut rapid peste un prim set pierdut și a dat tot ce a avut mai bun la masa de joc, însă finalul seturilor a aparținut tot adversarei, scor 0-3 (5-11, 9-11, 9-11),, anunță FRTM.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list