Eleva cu 10 la Evaluarea Națională, premiată de Primăria Slatina

Primăria Slatina o va premia pe  absolventa de clasa a VIII-a care a reușit să obțină media maximă la examenul de Evaluare Națională. Propunerea acordării recompensei financiare pentru acest rezultat de excepție va fi supusă aprobării aleșilor locali în ședința extraordinară de pe data de 13 august.

În județul Olt, doar două eleve au reușit să obțină media maximă la Evaluarea Națională 2024: Ariana Aspra de la Școala Gimnazială ˮNicolae Titulescuˮ Caracal și Erika Dincă de la Școala Gimnazială ˮVlaicu Vodăˮ Slatina.

Rezultate finale Evaluarea Națională: Oltul rămâne cu doi elevi de 10. Contestații: 212 note mărite, 107 micșorate | Realitatea Oltului

Considerând că această performanță este ,,una excepțională și care merită evidențiată, celebrată și stimulatăˮ, administrația municipală o va recompensa pe Ana-Erika Dincă cu suma de 2.500 lei. Slătineanca a fost admisă la Colegiul Național ,,Ion Minulescuˮ Slatina- mate-info.

Totodată, eleva va fi recompensată și de către Ministerul Educației, care a decis acordarea a câte 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de gimnaziu care a obținut media 10 la evaluarea națională 2024

Absolvenții de ZECE, premiați cu bani de minister: 2000 lei pentru Evaluare, 5000 lei pentru BAC | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list