Final de săptămână incendiar la Scornicești de ,,Zilele Orașului”

Timp de două zile, orașul Scornicești a fost în sărbătoare. Așa cum a promis, primarul Daniel Tudor le-a oferit localnicilor, în zona stadionului din localitate, o petrecere de zile mari și prelungită, în care aceștia au avut parte nu doar de recitalurile de excepție ale unor soliști cunoscuți, dar și de prestațiile unor ansambluri de copii și tineri, alături de cele ale membrilor Ansamblului Călușul. Ca de fiecare dată, alături de edil și de localnici, în semn de respect, s-au aflat mai mulți secretari de stat, parlamentarii de Olt, dar și președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Primarul Daniel Tudor s-a ținut de cuvânt și le-a oferit locuitorilor orașului Scornicești, în acest an, o sărbătoare prelungită de ziua localității. Timp de două zile, oamenii au avut parte de spectacole de excepție, au putut degusta preparate culinare specifice acestor manifestări, dar și de numeroase surprize. Torul s-a desfășurat în zona stadionului din localitate.

Prima zi de petrecere a adus pe scena special amenajată, într-o organizare ireproșabilă a firmei Bambbu Concert, în prima parte a spectacolului, pe membrii Ansamblului ,,Călușul" al Casei de Cultură din localitate, dar și pe invitații acestora, atât din Gorj, cât și din județ. Nu au lipsit artiștii consacrați precum Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Florin Grigore, Nikos Drăgulina și Jo. Publicul extrem de numeros au avut parte nu doar de un spectacol pentru toate gusturile, dar și de numeroase oportunități de distracții, indiferent de vârstă. Cei prezenți au putut să guste din preparatele culinare specifice acestor manifestări dar și să se bucure de un frumos spectacol de lasere.

Seara trecută, alături de primarul Daniel Tudor și de membrii Consiliului Local, s-au aflat, în semn de respect pentru acesta și locuitorii orașului care în procent de peste 93% i-au acordat încrederea pentru un nou mandat, senatorii Siminica Mirea și Liviu Voiculescu, deputații Adrian Chesnoiu, Marius Iancu, Emil Albotă, ministrul Agriculturii Florin Barbu, Corina Sulger, membru ABRE, Florin Cotoșma, președintele ANOFM, Florin Homorean, membru CNSAS și președintele CJ Olt, Marius Oprescu.


Pe scenă au urcat și au creat o atmosferă incendiară pentru miile de spectatori, unii veniți și din localitățile limitrofe sau chiar din Slatina: Ilie Dură, Marian Medregoniu, Roberta Clintea, Valentin Sanfira, Lino Golden și Babasha. Și, pentru a vă putea da seama de cât de încinsă a fost atmosferă vă spunem că petrecerea a continuat chiar dacă peste oraș s-a abătut ploaia în două rânduri.

Ca și cu o seară în urmă, spectacolul a fost presărat cu numeroase surprize. Cea mai emoționantă a fost premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, reprezentând un adevărat exemplu pentru generațiile tinere.

Primarul Daniel Tudor a ținut, cu această ocazie, să le mulțumească colegilor săi din consiliu local pentru sprijinul acordat în implementarea proiectelor necesare comunității, dar în special oamenilor din comunitate care, pe 9 iunie, l-au votat în procent extraordinar de mare-93%.

,,În acest an, sărbătoarea localității noastre s-a ținut pe parcursul a două zile. Iată că ne-am ținut de cuvânt, iar acest lucru s-a realizat. Am făcut-o pentru dumneavoastră, pentru că meritați acest lucru. Vreau să aduc mulțumiri, în primul rând, sponsorilor noștri pentru că au fost alături de noi. Vreau să aduc mulțumiri colegilor mei din Consiliul Local, pentru că au sprijinit necondiționat proiectele cu care eu am venit în fața dumnealor, proiecte pe care le-am lucrat împreună și ne-am pus de acord și le-am făcut doar pentru binele localității noaste și pentru nevoile și necesitățile dumneavoastră. (…) Ne aflăm în prag de încheierea unui mandat, un mandat cu bune, dar și cu lucruri care se mai puteau face, dar avem timp. Vă asigur de tot sprijinul meu, de toată implicarea mea și a consilierilor locali și cu atât mai mult, începând din această vară, fac parte dintr-o echipă puternică, o echipă care a demonstrat că la nivel de județ pune mai presus interesele noastre, ale cetățenilor, decât interesele personale sau interesele de grup. Mulțumesc tuturor locuitorilor orașului Scornicești pentru sprijinul și încrederea pe care mi ați acordat –o mie și echipei mele de consilieri locali pe 9 iunie. Am fost surprins până la lacrimi, chiar am plâns de bucurie când am văzut rezultatul la finalul zilei de 9 iunie, acest lucru mă onorează și mă responsabiliază. Aveți încredere că alături de echipa județeană, cu președintele CJ Olt, care este alături de noi, vom implementa multe proiecte. Un om care lucrează, la fel, în spiritul comunității, pentru a ajuta locuitorii orașului ", a declarat primarul Daniel Tudor.

Un cuvânt de mulțumire localnicilor pentru încrederea acordată primarului Daniel Tudor și, implicit, echipei PSD din care face parte, a le-a adresat scorniceștenilor și o parte dintre oficialii prezenți la eveniment.

„Cu drag vin de fiecare dată aici, în această seară, într-o atmosferă de excepție, cu lume foarte multă, în zi de sărbătoare. Aici, la Scornicești, Daniel, mă simt ca acasă. Și nici nu aveam cum să nu mă simt ca acasă având în vedere rezultatul din 9 iunie, în care ați demonstrat că aveți încredere în primarul dumneavoastră și ne-ați dat votul nouă tuturor, Partidului Social Democrat, mie care am candidat la Consiliul Județean. (…) Suntem alături de dumneavoastră, de proiectele pe care și le propune Daniel", le-a mărturisit locuitorilor din Scornicești președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Ca și în anii trecuți, sărbătoarea orașului Scornicești s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list