IJJ Olt: Nu au fost înregistrate incidente majore în minivacanță. S-au constatat 31 de contravenții și o infracțiune

 Peste 200 de jandarmi au fost mobilizați în județul Olt în minivacanța de Sf. Maria pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. IJJ Olt raportează că nu au fost constatate incidente majore.

În perioada minivacanței prilejuite de sărbătoarea ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a intensificat măsurile de ordine și siguranță publică și a suplimentat dispozitivele de jandarmi care au patrulat în zonele aglomerate unde s-au desfășurat manifestări cultural-artistice.

,,Au fost executate 13 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice, religioase și sportive, precum și 108 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, cu angrenarea a peste 200 de jandarmi, misiuni ce au fost executate în mediul urban și rural, atât în mod independent, cât și în sistem integrat. Zilnic au fost constituite echipaje de intervenție în măsură să acționeze în situații de urgență pentru combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță civică. Pe timpul executării misiunilor din responsabilitate nu au fost înregistrate evenimente majore, însă jandarmii olteni au verificat în baza de date eDAC un număr de 63 persoane și au constatat o infracțiune cu un autor și 31 de contravenții, aplicând amenzi în valoare totală de 17.800 lei, preponderent pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publiceˮ, raportează IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list