Liberalii olteni și-au anunțat candidații eligibili pentru Parlament

PNL Olt și-a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidații aflați pe locurile considerate eligibile pentru Parlamentul României. Alături de președintele organizației județene Gigel Știrbu, care va deschide lista pentru Camera Deputaților, se mai află doi primari de comune, unul dintre ei fiind ales pe 9 iunie sub sigla PSD. Liberalii din Olt și-au anunțat și obiectivul pentru scrutinul parlamentar: doi deputați și un senator.

Liberalii din Olt au anunțat oficial, prin vocea președintelui Gigel Știrbu, cine sunt cei care se vor afla pe primele locuri, considerate eligibile, pentru Parlament. Astfel, liderul liberalilor din județ va deschide lista pentru Camera Deputaților și va fi secondat de primarul comunei Nicolae Titulescu, Gheorghe Florin Tiutiu, ales în iunie sub sigla PSD, iar primul loc pe lista pentru Senat va fi ocupat de edilul comunei Studina, Marian Vasile.

,,Partidul Național Liberal este singurul în județul Olt care a luat decizia să aibă nu unul ci doi primari de excepție pe listele sale" a anunțat Gigel Știrbu, președintele PNL Olt.

Cei doi primari s-au declarat onorați de propunerea PNL Olt de a candida pentru Parlament și susțin că vor face tot ce depinde de ei pentru a sprijini, prin activitatea lor, autoritățile locale și colegii primari în a-și dezvolta comunitățile.

,,Cum am mai spus și în trecut, nu a fost o decizie ușoară. Dar nu am luat-o singur, ci împreună cu locuitorii comunei mele. Ei m-au ales primar din partea PSD, prin urmare aveam nevoie de acordul lor pentru a candida acum din partea PNL. Iar pentru ei a contat omul, nu partidul" a declarat Gheorghe Florin Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu, candidat locul 2 la Camera Deputaților.

,,Nimic nu este ușor, dar nimic nu este imposibil. Aveți încredere că și în județul Olt, care este extraordinar de dezvoltat, cu ghilimelele de rigoare, lucrurile, la un moment dat, se vor întâmpla frumos și vor intra într-o plajă de normalitate" a susținut Marian Vasile, primarul comunei Studina și candidat pe primul loc pentru Senat.

Cele două liste ale PNL Olt pentru alegerile parlamentare de pe 1 decembrie vor fi gata în două0trei săptămâni. Obiectivul organizației pentru acest scrutin este obținerea unui post de senator și a două de deputat.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list