Mirosul de băutură l-a dat de gol în fața polițiștilor

Un șofer din comuna olteană Vișina Nouă s-a ales cu dosar penal pentru consum de alcool, mirosul de băutură dându-l de gol în fața oamenilor legii.

În cadrul activităților de week-end ale polițiștilor rutieriști desfășurate pe raza județului Olt, printre cei 10 șoferi cărora oamenii legii le-au reținut permisele de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului se numără și un bărbat de 64 de ani, din comuna Vișina Nouă. Acesta a fost depistat pe raza localității localității pe 2 august, în jurul orei 03:50.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list