Noi străzi modernizate în Slatina: Meșteșugarilor, Puțuri, drum lateral str. Oituz

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în municipiul Slatina, printre tronsoanele pe care se va interveni pentru îmbunătățirea traficului rutier și pietonal numărându-se străzile Meșteșugarilor, Puțuri, drum lateral str. Oituz.

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public din subordinea Primăriei Slatina va interveni și pentru modernizare carosabil, trotuare, guri de scurgere și marcaje rutiere pe străzile Meșteșugarilor și Puțuri, configurația acestor artere de circulație urmând să fie în urma reabilitării unitare cu majoritatea străzilor din această zonă: str. N. Bălcescu, Oltului, Fdt. Oltului, Fdt. Zăvoiului, Zăvoiului, Fântânilor. Valoare lucrărilor pentru modernizare str. Meșteșugarilor (494m lungime) se ridică la 2.082.266,687 lei, iar pentru str. Puțuri (470m) la 2.017.196,531 lei, termenul de execuție fiind de 4 luni.

Totodată, DASIP va moderniza și drumul lateral al străzii Oituz, porțiunea pe care se va interveni fiind de 325m. Valoarea totală a investiţiei este de 1.639.263,713 lei, configurația acestui tronson devenind astfel unitară cu majoritatea străzilor din această zonă: str. Dealul Viilor, Carol I, Oituz, Mărășești, Varianta Oituz.

Investițiile vor fi supuse aprobării aleșilor locali în ședința CL de astăzi.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list