Poliția Olt angajează din sursă externă: referenți, electrician auto, subinginer și îngrijitor

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a scos la concurs mai multe posturi cu recrutare din sursă externă. Locurile de muncă vacante sunt la servicii ale instituției județene, rutier, dar și la polițiile Potcoava și Piatra-Olt. Dosarele de concurs sunt așteptate până pe data de 2 septembrie.

De trei referenți are nevoie IPJ Olt, la Compartimentele Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Rutier, al Poliţiei oraş Piatra-Olt și Poliţiei oraş Potcoava. Candidțaii trebuie să fie absolvenţi de studii medii (liceale) cu diplomă de bacalaureat și declaraţi „apt" medical şi psihologic. Nu se cere  vechime în muncă/specialitate. Proba scrisă- tip grilă fiind susținută pe 12 octombrie, iar interviul pe 21 octombrie.

Poliția Olt mai are nevoie de un muncitor calificat/subinginer, cu studii universitare de scurtă durată în domeniul tehnic-autovehicule și cursuri de specialitate în domeniul tehnic. Candidații trebuie să aibă o experiență în muncă de cel puțin 5 ani și experiență în specialitate de cel puțin 3 ani, precum și să dețină/să obțină autorizație de acces la informații clasificate conform PPSIC al I.P.J. Olt. Proba practică se va susține pe 2 octombrie, iar interviul pe 10 octombrie.
Un alt post scos la concurs este de îngrijitor cu studii medii și „apt" medical şi psihologic. Desfășurarea probei scrise – tip grilă este programată pentru data de 4 octombrie, iar interviul pentru 14 octombrie.

Angajări se fac și pentru un post de electrician auto la Serviciul Logistic. Candidații trebuie să aibă studii generale finalizate cu examen de certificare a calificării profesionale de electrician auto/medii cu diplomă de bacalaureat cu filieră tehnologică – calificare profesională electrician auto sau cu diplomă de bacalaureat și să fi urmat un program de formare profesională finalizat cu examen de certificare în calificarea profesională electrician auto. Totodată, trebuie să fi urmat cursuri de specialitate pe linie tehnică-mecanic auto. Proba practică se va susține pe 3 octombrie, iar interviul pe 11 octombrie.
Cei interesați pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, telefon 0249/406500, interior 20111, în intervalul orar 09.00-14.00.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list