Pompieri din Olt, în sprijinul colegilor mehedințeni care fac cu greu față zecilor de incendii de vegetație

Pompierii mehedințeni au intervenit în perioada 23-25 august pentru stingerea a 47 de incendii, dintre care 35 la vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș și litieră, personalul aflat în turele libere fiind chemat să suplimenteze echipajele operative angrenate în misiuni. Iar misiunile de stingere continuă, fiind astăzi solicitat și ajutorul pompierilor din Olt.

În cazul incendiilor de vegetaţie uscată, flăcările se întind cu repeziciune, cuprinzând suprafeţe foarte mari, iar pompierii depun eforturi considerabile pentru a opri propagarea arderilor, care riscă să afecteze căi de comunicaţii şi să cuprindă gospodăriile cetăţenilor. este problema cu care se confruntă de câteva zile ISU Mehedinți, care a intervenit la zeci de misiuni. Astăzi, pompierilor mehedințeni le-au sărit în ajutor și cei din Olt.

,,10 pompieri din cadrul ISU Olt, cu un microbuz de intervenție, au fost solicitați pentru suplimentarea efectivelor care acționează în județul Mehedinți, pentru stingerea unor incendii izbucnite la vegetație uscată și litieră, în localitățile Negrușa, Schitul de Sus și Jidostița. În acest moment se acționează cu șapte autospeciale de stingere, un ATV și 36 de pompieri,,  transmite ISU Olt.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list