Primăria Scornicești a premiat elevii, profesorii și școlile cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională și Bacalaureat

O mândrie pentru urbe și un exemplu, elevii, profesorii, dar și unitățile de învățământ cu cele mai bune rezultate anul acesta la examenele naționale au fost premiate de către administrația scorniceșteană.

Într-un cadru festiv, demn de importanța promovării învățământului la nivelul urbei, Primăria Scornicești a premiat astăzi absolvenți ai anilor terminali cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar și pe cei care i-au pregătit.
,,În plină desfășurare a vacanței de vară, am avut onoarea și totodată plăcerea de a premia elevii cu merite deosebite la Evaluarea Națională și Bacalaureat, atât cu diploma binemeritată cât și cu un stimulent financiar. După muncă și răsplată, alături de elevi, au fost premiați profesorii și directorii de școli care au contribuit la obținerea acestor rezultate deosebite. Suntem mândri de voi! Felicitări!!!,, a transmis primarul Daniel Tudor.
Cel mai bun rezultat anul acesta la nivelul urbei la examenul de Evaluare Națională este 9.50, obținut de un absolvent al Școlii Gimnaziale Nicolae Coculescu, în timp ce la Bacalaureat cel mai bun rezultat a fost 9.08, al unui absolvent al Liceului Tehnologic Constantin Brâncoveanu, specializarea tehnician în activități economice.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list