Primăria Slatina a scos la concurs posturile de director și director adjunct la Clubul Sportiv Municipal

Schimbare la conducerea CSM Slatina odată cu schimbarea conducerii administrative a municipiului. Luna trecută, Mihaela Stana a fost înlocuită cu interimarul Ștefan Laurențiu Săvulescu, instructor de înot din cadrul Bazinului Didactic Slatina, iar astăzi primăria a scos postul la concurs. Și pentru postul de director adjunct se va organiza concurs, fiind totodată operate schimbări și în rândul antrenorilor secțiilor sportive.

Clubul Sportiv Municipal Slatina are director nou | Realitatea Oltului

Se caută conducere nouă la CSM Slatina. Primăria capitalei de județ a scos astăzi al concurs postul de director. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minim 1 an. Înscrierea la concurs se face în perioada 8 august – 23 august, pe 3 septembrie va avea loc, iar interviul pe 6  septembrie. Rezultatele finale se afişează în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de soluționare a contestațiilor pentru ultima probă.

Anunțul de recrutare vine după ce și postul de director adjunct a fost scos la concurs pe 31 iulie. Candidații trebuie să îndeplinească aceleași criterii, depunerea dosarelor fiind așteptată până pe data de 14 august. Proba scrisă se va susține pe 26 august, iar interviul pe 2 septembrie.

În cadrul CSM Slatina funcționează mai multe secții pe ramură de sport afiliate la federațiile sportive naționale: Atletism, Box, Handbal, Fotbal, Lupte, Karate, Tenis de masă, Judo, Fotbal tenis, Tenis, Natație și pentatlon modern, teqball și kempo. Totodată, clubul mai are în subordine și Bazinul Didactic de Înot și Clubul nautic și de Agrement Plaja Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list