Prins circulând în localitate cu 110km/h, la Grădinari

Astăzi, 10 august a.c., în intervalul orar 09.00-12.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au acționat pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Printre vitezomanii care au dat în radar s-a numărat și un vâlcean

În cadrul activităților, în jurul orei 09:10, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, pe Drumul Național 64, un autoturism ce circula cu viteza de 110 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 km/h.

FOTO/ Razie pe DN64, la Grădinari, pentru depistarea vitezomanilor | Realitatea Oltului

,,Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list