PSD Olt, atac la PNL și USR pe tema recalculării pensiilor: Și-au asumat meritele când s-au anunțat măsurile, apoi au criticat procesul când au apărut dificultăți

PSD Olt acuză de ipocrizie PNL și USR, acuzând modul în care au tratat recalcularea pensiilor ca să dea bine în ochii electoratului. Într-o postare pe pagina de socializare, social-democrații olteni prezintă și o situație cu mărirea punctului de pensie realizată de PSD din 2017 până în prezent.

Odată cu procesul de reformă a pensiilor, s-au înregistrat și problemele inerente unei măsuri de asemenea anvergură, iar social-democrații s-au văzut atacați de liberali șui useriști. Într-o postare pe pagina de socializare, PSD Olt acuză PNL și USR de ipocrizie. 
,,Ipocrizia PNL și USR pe tema reformei pensiilor, evidențiată de schimbările de poziție în funcție de presiunea mediatică și de circumstanțele politice, este ridicată la nivel înalt. Pe de o parte, atunci când măsurile de recalculare a pensiilor au fost anunțate și implementate, reprezentanții PNL au fost foarte vocali, asumându-și meritele pentru această reformă. Pe de altă parte, în momentul în care au apărut dificultăți și probleme inerente legate de această reformă, aceeași actori au început să critice procesul fără să ofere soluții concrete, în timp ce PSD a venit cu soluții clare și eficiente.
Cât despre USR, nici nu mai are rost să discutăm. E partidul care a avut cinismul să propună înghețarea veniturilor pensionarilor timp de o jumătate de secol, printr-un PNRR gândit mai mult în interesul firmelor de consultanță decât al românilor.
Așadar, nu-i putem crede, astăzi, că nu mai pot de grija pensionarilor! Adevărul este unul singur, indubitabil și fără echivoc: PSD a mărit pensiile pentru milioane de români, eliminând inechitățile și asigurând că nicio pensie nu va fi scăzută!,, a transmis PSD Olt.
 


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list