PSDiștii olteni, vot pentru realegerea lui Ciolacu și susținerea lui la funcția supremă în stat

Mii de social-democrați au participat, astăzi, la Romexpo, la congresul PSD pentru alegerea noii conduceri și oficializarea candidatului pentru alegerile prezidențiale. Printre aceștia s-au numărat 119 delegați din Olt. Cu toții au susținut că Marcel Ciolacu este cel mai bun candidat pentru Cotroceni.

Social-democrații și-au ales, astăzi, în cadrul congresului desfășurat la Romexpo București, noua conducere. Printre cele câteva mii de delegați s-au aflat și 119 social-democrați din Olt. Alături de președintele organizației s-au aflat parlamentarii PSD, primarii de orșe și cel al municipiului Caracal și edili de comune, membrii marcanți ai principalelor organizații din județ, aleși în legislativele din județ.

În cadrul congresului, Marcel Ciolacu a fost reales în funcția de președinte al partidului. El va fi ajuta de o echipă din care fac parte mulți PSDiști noi, în general tineri. Din noua echipă a lui marcel Ciolacu fac parte: Sorin Grindeanu şi Daniel Băluţă ca prim-vicepreședinți, europarlamentarul Mihai Tudose ca preşedinţia Consiliului Naţional al PSD și 16 vicepreședinți, jumătate dintre ei pe domenii și jumătate pe regiuni: Florin Jianu, (pentru domeniul Antreprenoriat, IMM-uri şi Mediul de Afaceri), Lia Olguţa Vasilescu (Muncă şi Protecţie Socială), Gheorghe Şoldan, (Dezvoltare Regională şi Locală), Gabriel Zetea – vicepreşedinte pentru Administraţie şi Infrastructură. Vasile Dîncu, vicepreşedinte pe domeniul Afaceri Europene, Victoria Stoiciu vicepreşedinte pe relaţia cu ONG-urile şi dialog social, Mihnea Costoiu – vicepreşedinte pe Educaţie, Elisabeta Lipă – vicepreşedinte pe Sport, Marian Neacşu – vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, Dumitriţa Glicea– vicepreşedinte pe Centru şi Corneliu Ştefan – vicepreşedinte pe Sud, Ionuţ Pucheanu vicepreşedinte pe Sud-Est, Claudiu Manda – vicepreşedinte pe Sud-Vest, Laurenţiu Nistor vicepreşedinte pe Vest, Emil Moldovan vicepreşedinte pe Nord-Vest iar Dragoş Benea, vicepreședinte pe regiunea Nord-Est.

Senatorul de Olt, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a fost reales în cea de a doua funcție din partid.

Cu această ocazie social-democrații au confirmat oficial candidatura lui Marcel Ciolacu la funcția de șef al statului.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list