S-a finalizat și deschis tinerilor terenul de sport multifuncțional din curtea Școlii Gimnaziale Morunglav

Locuitorii comunei Morunglav, cu precădere tinerii, sunt îndemnați de administrația locală la mișcare, de curând trei terenuri destinate sportului fiind date în funcțiune, iar reabilitarea sălii de sport fiind pe final. De ieri, s-a deschis și terenul multifuncțional din curtea școlii gimnaziale.

Ruina sălii de sport a Școlii Gimnaziale Morunglav, transformată în bază modernă. Și școala va fi inaugurată curând | Realitatea Oltului

Cu scopul relansării activităților de educație fizică și sport pentru toate categoriile de populație, luând în calcul faptul că mișcarea este vitală în viața omului, administrația comunei Morunglav nu a ignorat acest aspect și a cuprins în rândul investițiilor derulate și realizarea unor obiective moderne, care să-i atragă mai ales pe tineri și să le ofere facilitățile necesare activităților de zi cu zi și, de ce nu, competiționale și cu performanțe în viitor. Dacă transformarea, cu fonduri europene, a ruinei sălii de sport a școlii gimnaziale este pe final, elevii urmând a se bucura de investiție odată cu reîntoarcerea în clădirea școlii, ce va fi inaugurată curând, terenul de sport multifuncțional din curtea unității de învățământ a fost finalizat și deschis de ieri, 20 august, celor dornici să practice diverse sporturi.

#td_uid_1_66c5a2a71d585 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/PIHt0vK) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66c5a2a71d585 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/8gidCDb) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66c5a2a71d585 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/cZndN2a) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66c5a2a71d585 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/sdMgQ1B) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66c5a2a71d585 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/KZOBlEL) 0 0 no-repeat; }

Pentru a veni și în sprijinul tinerilor de la sate, recent au fost finalizate și date în folosință și terenurile de minifotbal din Morunești și Bărăști. Un alt proiect aflat pe lista scurtă a edilului Nicolae Cărămizaru este lărgirea bazei sportive existente și modernizarea ei, instalarea unor minitribune.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list