Sămânțarii certați cu bunul-simț, amenințați cu amenzi la Drăgănești-Olt

Aruncarea cojilor de semințe pe jos ține de bun-simț, iar educația se face prin amendă. A ajuns la această concluzie primarul orașului Drăgănești-Olt care, supărat să vadă străzile urbei pline de gunoaie, i-a avertizat pe locuitorii cu astfel de apucături că vor trebui să plătească pentru curățenie, prin amenzi.

Mormane de coji de semințe aruncate pe jos, ambalaje și alte deșeuri fac ca orașul Drăgănești- Olt, la fel ca și alte localități care se confruntă cu acest fenomen al spărgătorilor de semințe să pară că pierde lupta cu curățenia, în ciuda muncii pe care zilnic o fac angajații de la salubritate. Sătul să mai tolerize astfel de comportamente, primarul Marian Tudorică-Măruș anunță că cei responsabili vor trebui să suporte consecințele. Unele care le vor goli buzunarele, nesimțirea urmând să le fie taxată de poliție.

,,Mulțumesc cetățenilor din Drăgănești-Olt care susțin investițiile Primăriei și au grijă de spațiile verzi, de aleile pietonale. Am văzut adevărate oaze de flori îngrijite de locatari, însă, din păcate, eforturile tuturor sunt afectate de tot felul de oameni certați cu curățenia, care lasă în urma lor o mizerie de nedescris. Mă întreb cum de există atâta nepăsare, când în urma unora rămân aleile pline de coji de semințe, mucuri de țigară și ambalaje, pentru ca apoi tot ei să fie revoltați că „primarul" nu vine să strângă după ei. Nu putem să instalăm camere de supraveghere la fiecare băncuță din oraș, dar vom monitoriza mai atent toate spațiile publice și voi apela la Politia Orașului să înceapă să aplice sancțiuni dure pentru astfel de comportamente medievaleˮ, a anunțat edilul.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list