,,Sărbătoarea Pâinii” aduce la Scornicești două zile de muzică și voie bună

Un adevărat regal artistic a pregătit administrația orașului Scornicești pentru a organza așa cum se cuvine tradiționalul eveniment  „Sărbătoarea Pâinii". Timp de două zile, urbea va fi în sărbătoare, ediția din acest an urmând a avea loc în zona stadionului „Viitorul".

Va fi din nou sărbătoarea la Scornicești, una devenită tradițională și dedicată recoltei. ,,Sărbătoarea Pâinii" va aduce muzică și voie bună, soliști îndrăgiți urcând pe scenă. Anul acesta, evenimentul va fi organizat timp de două zile.

,,O nouă ediție a frumoasei noastre sărbători locale „Sărbătoarea pâinii" va avea loc la finalul lunii august. Ediția a XXIX-a vine cu o mare surpriză, spectacolul desfășurandu-se în decursul a două zile (29 și 30 august), unde vă așteptăm în număr cât mai mare. Acesta se va desfășura în zona stadionului „Viitorul", unde ne vor încânta cu prestațiile lor renumiți artiști de muzică și dans. Vă așteptăm cu drag!ˮ, a transmis primarul Daniel Tudor.

În prima zi vor urca pe scenă, începând cu ora 18.00: Jo, Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Nikos Dragulina, Florin Grigore, Ansamblul Călușul Scornicești și tineri artiști ce duc mai departe zestrea folclorică. Pe 30 august, de la aceeași oră, vor cânta: Valentin Sanfira, Babasha, Lino Golden, Roberta Crintea, Ilie Dură, Marian Medregoniu și Viorel Zidaru.

Manifestarea a avut loc pentru prima dată înainte de revoluţie şi s-a dorit să marcheze finalul secerişului şi obţinerea, în cel mai tradiţional mod, a grâului nou.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list