Senatorul Voiculescu: procedură simplificată pentru cei care-și deschid firmă

Senatorul de Olt Liviu Voiculescu vine cu o veste bună pentru oltenii care doresc să-și deschidă o afacere: procedura de înființare a fost simplificată la doar 24 de ore în timp ce completarea formularelor se face online, în 15 minute.

Timpul necesar înfiinţării unei firme a fost triat în urma implementării proiectului de digitalizare de la Registrul Comerţului.

,,Înfiinţarea unei firme durează în prezent doar 24 de ore, față de 72 de ore cât era necesar. Acest lucru este posibil acum prin înființarea unei platforme a Registrului Comerțului care scurtează de trei ori timpul de aşteptare. Persoanele care doresc să-și înființeze o firmă au astfel posibilitatea de a completa și încărca documentele necesare pe portalul ONRC 2.0 în câteva minuteˮ, explică senatorul de Olt Liviu Voiculescu.

România are acum un portal digital la standarde tehnologice, dar românii au și metode alternative: terminale inteligente interactive self service de la sediile ONRC și consilierea asigurată de funcționarii ONRC



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list