Singura olteancă din lotul olimpic debutează luni în competiție

Slătineanca Adina Diaconu face parte dintre cei 107 sportivi din Team România, calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva va debuta în competiție cu echipa feminină de tenis de masă în meciul cu India (nr. 11 mondial), pentru calificarea în sferturile de finală.

La cea de-a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară, lotul național numără 107 de sportivi calificați. La ediția cu numărul 10 pentru tenisul de masă, România are reprezentanți la: simplu feminin/masculin, dublu mixt și echipe feminine, medaliile olimpice fiind disputate în South Paris Arena 4 din 27 iulie până pe 10 august.

Foto: FRTM

Din echipa feminină face parte și slătineanca Adina Diaconu, în urma rezultatelor înregistrate la Campionatul Mondial pe echipe din Coreea de Sud, Busan, în februarie. Pentru calificarea la JO, Diaconu a contribuit cu trei victorii la poziționarea pe primul loc în grupă, dar și cu victorie în meciul care a dus echipa printre primele opt în lume.

În prezent, echipa feminină- Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia -este poziționată pe locul 4 mondial. Luni, 5 august, de la 11:00, tenismenele întâlnesc echipa din India (nr.11 mondial), pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.  Meciurile sunt transmise de TVR.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list