Șofer din Drăgășani, luat de radar cu 113km/h pe DN64

Astăzi, 10 august a.c., în intervalul orar 09.00-12.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au acționat pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. 113 km/h în localitate a fost una dintre vitezele indicate de radar

FOTO/ Razie pe DN64, la Grădinari, pentru depistarea vitezomanilor | Realitatea Oltului

Prins circulând în localitate cu 110km/h, la Grădinari | Realitatea Oltului

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, la Grădinari, un autoturism ce circula cu viteza de 113 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 km/h.

,,Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din orașul Drăgășani, județul Vâlcea. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list