VIDEO/ Bărbat din Coteana, arestat după ce și-a amenințat și bătut mama și fratele, încălcând ordinul de protecție

Un bărbat din comuna Coteana a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție instituit pentru că-și bătuse mama. Agresorul și-a bătut și fratele.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut ieri un bărbat cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție. Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în cursul aceleași zile a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile, bărbatul fiind reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violență în familie.

 

 

 

,,În fapt, la data de 2 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că fiul acesteia ar fi agresat-o fizic. Din primele verificări, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 65 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. La data de 8 august a.c., Judecătoria Slatina a admis cererea Parchetului și a emis pe numele bărbatului un ordin de protecție, pentru o perioadă de 6 luni.

Ulterior, la data de 16 august a.c., în jurul orei 01:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi fost agresat fizic de către fratele acestuia, pe fondul unui conflict intrafamilial. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Slatina, unde ar fi amenințat-o cu moartea pe mama sa și l-ar fi agresat fizic pe fratele acestuia,, arată IPJ Olt.

Fratele agresorului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list