Accident MORTAL la Fălcoiu. Victima se deplasa cu un moped

În această dimineață, în jurul orei 06.40, pe Drumul Comunal 84 A, în localitatea Fălcoiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.

Un accident în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism condus de către un tânăr de 27 de ani, din comuna Mărunței și un moped condus de către un bărbat de 80 de ani, din comuna Fălcoiu a avut loc astăzi.

,,Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul, de 80 de ani nu poseda permis de conducere, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 80 de ani a decedat. Conducătorul auto, de 27 de ani a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative,, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list