Ana-Erika Dincă, eleva cu 10 la Evaluarea Națională, premiată de Primăria Slatina

Singura absolventă de gimnaziu a unei școli din Slatina care a obținut media 10 la examenul de Evaluare națională a fost premiată astăzi de către Primăria Slatina.

Ana-Erika Dincă, elevă a Colegiului Național ,,Ion Minulescuˮ Slatina, a fost premiată astăzi de către administrația municipală cu suma de 2.500 lei. Laura Giura, viceprimar cu atribuții de primar interimar și Mario De Mezzo, primar ales, au premiat-o pe absolventa promoției 2024 de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă" care a reușit performanța de a obține media 10 la examenul de Evaluare Națională, fiind singura din municipiu care a atins această realizare.

Eleva  va fi recompensată și de către Ministerul Educației, care a decis acordarea a câte 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de gimnaziu care a obținut media 10 la evaluarea națională 2024.

Elevii cu media ZECE la examenle naționale, premiați cu bani de minister: 2000 lei pentru Evaluare, 5000 lei pentru BAC | Realitatea Oltului

La nivelul județului Olt, au reușit media maximă la Evaluare două absolvente: Ariana Aspra de la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu Caracal și Erika Dincă de la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă Slatina.

La Bacalaureat, în Olt nu s-a înregistrat nicio medie de zece.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list