Au fost desemnați judecătorii BEJ Olt pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

Astăzi, 18 septembrie, la Tribunalul Olt au avut loc tragerile la sorți pentru desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Județean Olt atât pentru alegerile prezidențiale, cât și pentru alegerile parlamentare.

Judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului Olt au participat astăzi la tragerea la sorți pentru desemnarea reprezentanților în BEJ Olt la urmîtoarele alegeri din acest an: prezidenţiale în două tururi, pe 24 noiembrie şi 8 decembrie, și parlamentare pe 1 decembrie.

În urma tragerii la sorţi pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Olt au fost desemnați: Romeo Petcan (vicepreședinte Tribunalul Olt, președinte Secția Penală), Florentina Stana (preşedinte Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ) și Dumitru Daniel Argeşeanu.

La tragerea la sorţi pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 30 Olt au fost desemnați: Marin Piţu (preşedintele Tribunalului Olt) şi judecătoarele Mirela Dicu şi Elena Mogoşanu.

Judecătoarele Ana Maria Lixandru şi Claudia Iancu vor fi rezerve.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list