Au început lucrările la rețeaua de gaze Giuvărăști- Gârcov – Izbiceni

O investiție de peste 47 de milioane de lei, finanțată prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", va aduce gazele naturale pentru locuitorii a trei comune oltene: Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni. Lucrările din cadrul proiectului comun al celor trei administrații rurale a fost demarat.

Au început lucrările pentru introducerea gazelor naturale în comunele Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni. Demararea lucrărilor la rețea a fost anunțată astăzi de către primarul comunei Giuvărăști.

,,Pentru cetățenii comunităților Giuvarasti, Garcov și Izbiceni, vă anunțăm ca de astăzi au început lucrările la rețeaua de gaze naturale.  După ani de așteptări, după implicarea echipelor de la autoritățile locale și cu sprijinul Guvernului României, am primit finanțarea acestei investiții cu impact economic și social în toate cele trei localități. Dacă pentru unii acum ceva timp proiectul era o incertitudine, de astăzi este în mod evident o certitudine. Vor fi respectate detaliile proiectului astfel: organizarea de șantier în Giuvarasti, începere lucrări din punctul de racord la rețeaua de transport gaze naturale din Garcov. Avem rugămintea la toți cetățenii din toate localitățile să participe la degajarea traseului conductei, eliminarea materialelor de construcții, împrejmuirilor și a altor materiale ce pot împiedica avansarea lucrărilor astfel: 7,5 m de la axul drumului național, 5 m de la axul drumullui județean. Toți cetățenii să ofere informațiile necesare echipelor de lucrări despre racordurile existente de apă, canal sau branșamente electrice pentru a evita deteriorarea acestora. Lucrările vor fi extinse în localitățile Giuvarasti și Izbiceni în funcție de organizarea firmei de lucrăriˮ, anunță primarul Daniel Pană.

Proiectul ,,Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Giuvărăști, Gârcov și Izbiceni, judetul Oltˮ are o valoare de 47,025,540.36 lei.

Și primarul comunei Izbiceni a făcut anunțul mult așteptat pentru comunitatea sa. ,,Vă anunțăm cu bucurie că de astăzi au început lucrările la rețeaua de gaze naturale! Este cea mai așteptată și importantă investiție realizată cu sprijinul și susținerea autorităților competente. Iată ca după ani de zile, reușește și comuna Izbiceni să se laude cu această realizare. Vă mulțumim pentru răbdarea și încrederea acordată!,, a transmis edilul Marian Gulie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list