Bikerii din țară au turat motoarele la Slatina… impresionând publicul

Sute de iubitori ai motoarelor din întreaga țară s-au reunit în aceste zile la Slatina. Manifestarea organizată de South Side Riders Club a oferit le-a oferit pasionaților prilejul de a petrece două zile pline de surprize, de la muzică și concursuri diverse la o paradă extrem de apreciată.

Bikeri din Oltenia, dar și din alte colțuri ale țării, și-au dat întâlnire la Slatina în acest week-end. Ei au răspuns invitației lansate de South Side Riders Club de a participa la cea de a III-a ediție South Side Biker Fest. Cu toții s-au arătat încântați de evenimentul care a reunit comunitatea iubitorilor de motoare și s-au lăudat cu pasiunea lor dar și cu motoarele deținute.

Slătinenii care au vizitat zona de desfășurare a evenimentului moto sau au urmărit parada au fost impresionați de motoarele cu care au venit participanții, dar și demonstrațiile  desfășurate de bikeri.

Evenimentul desfășurat pe durata a două zile a oferit participanților numeroase surprize, muzică bună și diverse concursuri. Bikerii veniți din țară s-au putut caza în zona de campare unde au avut posibilitatea să servească și o serie de produse culinare.

Organizatorii își propun să transforme acest eveniment care reunește comunitatea de iubitori ai motoarelor într-o tradiție.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list