Caravana de sănătate ajunge la Potcoava cu investigații medicale GRATUITE

O echipă multidisciplinară formată din medici specialiști, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii Române va evalua starea de sănătate a locuitorilor orașului Potcoava prin intermediul analizelor medicale de bază și va oferi consultații în mai multe specializări. Caravana de sănătate va putea fi găsită de cei interesați, pe parcursul a cinci zile, în parcarea sălii de sport a Liceului ˮȘtefan Diaconescuˮ.

Caravana de Sănătate a Crucii Roșii Române își continuă itinerariul în perioada următoare va oferi consultații medicale gratuite cetățenilor din județul Olt, orașul Potcoava.

,,Crucea Rosie Romana – Filiala Olt va fi prezenta în Potcoava și satele arondate pentru investigații medicale gratuite. Locuitorii se pot programa la numărul de telefon 0723 279743, in baza locurilor disponibile. Consultațiile și investigațiile se realizează doar pe baza de programare! Pentru ecografii, pacienții nu vor manca cu 4 ore înainte de ora programata și vor bea apa suficientă. Va așteptăm, mai ales dacă a trecut mult timp de la ultima vizită la medic!ˮ, anunță Crucea Roșie Olt.

Și administrația orășenească și-a informat locuitorii că pot beneficia de servicii medicale în perioada 16-20 septembrie.

,,Caravana de Sănătate va oferi consultații medicale gratuite în parcarea sălii de sport a Liceului Ștefan Diaconescu. Servicii disponibile:  Medicină general, Ecografie abdominală, Optică medical, Măsurarea parametrilor fiziologici, Analize de sânge. Consultațiile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00ˮ, informează Primăria Potcoava.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list