Cinema în aer liber la Balș, pe platoul Casei Tineretului

Locuitorii orașului Balș și nu numai se vor putea bucura periodic de filme pe marele ecran, pe care să le vizioneze împreună. Prima ediție a proiectului Cinema în aer liber va fi organizată la finele săptămânii viitoare.

Văduvit de ani buni de un cinematograf, orașul Balș îi va putea răsfăța pe cinefili cu ajutorul unui proiect de difuzare filme în aer liber. Anunțul a fost făcut de către primarul Cătălin Rotea, care a dezvăluit că prima ediție a proiectului Cinema în aer liber va avea loc pe 5 octombrie, pe platoul din fața Casei Tineretului. Locuitorii urbei și cei din zonă sunt astfel invitați să socializeze, să se întâlnească la film, fiind difuzate o proiecție destinată copiilor și una adulților.

Potrivit edilului, proiectul se va repeta o dată la 2-3 săptămâni, în funcție de vreme.

Orașul Balș va avea cinematograf odată cu finalizarea Centrului Cultural Multifuncțional, aflat în plin șantier, în cadrul căruia este inclusă și o sală de cinema. Investiția este finanțată cu fonduri europene și  presupune construirea unei săli de spectacole, foaier de expoziții, sala coregrafică, centru de formare la Liceul Teoretic Petre Pandrea pentru nevoile întregului oraș precum și amenajarea unei zone de agrement cu teren de sport, pistă de biciclete, petrecere timp liber- pe strada Nufărului și amenajarea zonei de agrement Balta Gării. DETALII investiție:

La Balș au demarat lucrările construcției Centrului Multifuncțional Cultural | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list