CSM Slatina, prima înfrângere din această ediție de campionat

CSM Slatina a înregistrat astăzi, în deplasare la Metalul Buzău, prima înfrângere din această ediție din campionatul ligii secunde. Echipa antrenată de Dan Oprescu a pierdut la limită, scor 1-0,întâlnirea din etapa a VI-a, în urma unui gol primit în min 75, după o lovitură de la colţul terenului.

CSM Slatina nu a reușit să treacă cu brio de întâlnirea din deplasare cu Metalul Buzău, echipă aflată într-o disperată căutare de puncte. După trei victorii și două egaluri, echipa antrenată de Dan Oprescu a ceda, la limită, în fața echipei gazdă. Deși au controlat jocul, fotbaliștii slătineni nu au reușit să trimită mingea în plasa, Doman, Năstăsie Trașcu și Riza ratând ocazii bune de a-și aduce echipa în avantaj. Așa cum se întâmplă frecvent în fotbal, ocaziile s-au răzbunat. Echipa gazdă a deschis scorul în min 75 prin Adrian Moldovan, care a reluat cu capul în plasă o minge trimisă de la colțul terenului

În urma acestui rezultat, CSM Slatina coboară pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, în timp ce adversara sa a urcat două poziții.

CSM Slatina va întâlni, în etapa următoare, luni 23 septembrie, pe teren propriu, CSM Reșița, echipă aflată pe poziția 6 cu același număr de puncte, dar și cu un meci mai puțin (meciul cu Miercurea Ciuc, programat pentru 17.09).

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list