Deputatul Chesnoiu a deschis anul școlar la Caracal/ FOTO

Noul an școlar a început astăzi cu emoții pentru elevi, părinți, cadre didactice, dar și invitații speciali ai unităților de învățământ. În ultima categorie s-a aflat și deputatul de Olt Adrian Chesnoiu care a participat la deschiderea școlilor din Caracal.

Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu a participat astăzi la deschiderea anului școlar 2024-2025 la unitatea de învățământ în care și-a început anii de școlar, amintindu-și emoțiile primei zile de școală din acele timpuri.
,,Dragii mei, am trăit azi un moment extrem de emoționant, revenind după mulți ani la deschiderea noului an de învățământ la Școala Generală nr 2 din Caracal unde am pășit ca boboc în septembrie 1989. Am avut parte de cei mai buni îndrumători în viață, începând cu dna învățătoare Elena Petroi, apoi cu cadrele didactice din școala gimnazială unde am avut-o dirigintă pe dna profesoară Nițu. Pot spune, evident cu subiectivism, că Școala Generală nr. 2 a fost și rămâne încă cea mai bună din municipiul Caracal, dar vin puternic din urmă alte școli generale din oraș, datorită implicării cadrelor didactice și a conducerii acestora!,, a dezvăluit parlamentarul social-democrat.
#td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/DxkriAY) 0 0 no-repeat; } #td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/MRIgAhU) 0 0 no-repeat; } #td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/MUsmFN4) 0 0 no-repeat; } #td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/BLCQkep) 0 0 no-repeat; } #td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/o7tyC1l) 0 0 no-repeat; } #td_uid_2_66dedb956b755 .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://ift.tt/tdDWSiO) 0 0 no-repeat; }
Deputatul oltean a onorat cu prezența și alte școli din cel de-al doilea municipiu al Oltului, alături de primarul Ion Doldurea și Lari Pătran, consilier local.
,,În ultimii ani am reușit împreună să demonstrăm că educația este cu adevărat o prioritate pentru comunitatea noastră. Aproape în toate școlile sunt în derulare proiecte cu fonduri nerambursabile, europene și prin PNRR, pentru modernizarea infrastructurii și pentru dotări cu mobilier nou, echipamente IT și materiale didactice. Aceste investiții, în valoare de aproximativ 35 milioane de euro, continuă pentru siguranța elevilor și a profesorilor, pentru calitatea actului educațional și pentru a da șanse reale elevilor noștri să fie competitivi cu elevi din orice alt oraș al României. Vedem cu toții ample lucrări în derulare pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din oraș. Pentru a asigura o pregătire adecvată cerințelor viitorului elevilor din liceul agricol, ca ministru al Agriculturii am făcut demersurile necesare pentru a trece unitățile de profil în subordinea Ministerului Agriculturii și a stabili curriculumul în parteneriat cu Ministerul Educației. Toate aceste eforturi administrative se traduce in performanțele copiilor noștri. An de an ne mândrim cu olimpici, cu câștigători de competiții naționale și internaționale. De asemenea, ne mândrim cu unități de învățământ care se află în top în Județul Olt prin performanțele elevilor la examenele de Capacitate și Bacalaureat. Toate acestea sunt pentru copiii noștri, pentru profesori și părinți, o premisă pentru un viitor mai bun! Tuturor le doresc un an școlar plin de realizări, în care provocările vor fi o sursă de inovație și dezvoltare, nicidecum de stres și supărare!
Copiii noștri merită tot ce este mai bun! Profesorii noștri la fel! Mult succes tuturor!,, a mai transmis deputatul Chesnoiu.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list