Doliu la Colegiul ˮIon Minulescuˮ Slatina: a urcat la Ceruri profesoara Mihaela Neacșu

Colegiul Național ˮIon Minulescuˮ Slatina anunță pierderea unuia dintre cei mai buni profesori de fizică din municipiu și diriginte: Mariana Neacșu.

,,Cu sufletele împietrite, anunțăm că doamna profesoară, colega noastră minunată, MIHAELA NEACȘU, nu se mai află printre noi. O inimă blândă a încetat să mai bată, un suflet extraordinar, plin de lumină și vivacitate, a plecat în lumea îngerilor, lăsând în urmă o incomensurabilă durere și un gol imens. Cuvintele sunt prea sărace că să exprime tristețea gravă care s-a așternut în sufletele noastre! Ne despărțim de o colegă extraordinară și o prietenă dragă, și ne luăm bun rămas, păstrând la loc de cinste amintirea și abnegația sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Zbor lin către îngeri!" , a anunțat colegiul slătinean.

Profesoara Mihaela Neacșu a fost implicată activ în sprijinirea elevilor săi în diverse proiecte științifice, printre care și construirea, sub îndrumarea sa, de către un grup de elevi cărora le era dirigintă, a unei mâini robotice, proiect care a câștigat medalia de bronz la Olimpiada Națională de Creativitate Științifică și un premiu special din partea Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Domnul s-o odihnească!



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list