Dr. Daniela Conea și-a încheiat misiunea la Spitalul Slatina. A tratat trei decenii copiii cu probleme de articulaţii

Spitalul Județean de Urgență Slatina raportează misiune îndeplinită de dr. Elena- Daniela Conea. Unul dintre cei mai apreciați  medici ai unității, șefa Compartimentul Recuperare Neuromotorie Copii.

După 30 de ani în care Compartimentul Recuperare Neuromotorie Copii din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Slatina a fost asociat cu minunile făcute de Dr.Elena-Daniela Conea, unitatea medicală anunță pensionarea medicului care a contribuit la înfiinţarea singurei secţii cu acest specific din Oltenia.
Dr.Dana Conea a venit la SJU Slatina în anul 1994 şi a crezut că sănătatea copiilor este cea mai nobilă misiune din toate.

,,…A făcut din Recuperare o sarcină menită să facă posibil din imposibil şi, în luna septembrie a anului 2024, „misiunea" a ajuns la final. Rămâne, cu siguranţă, misiunea de mamă, soţie, bunică, urmând ca misiunea sa începută la Spitalul Județean de Urgenţă Slatina să fie contiunată de următoarele generații. Mulţumirile sunt puţine, cuvinte de recunoştinţă pentru o viaţă dedicată profesiei, nici ele nu ajung! Recunoştinţa este fără margini. Pensie cât mai lungă, doamna doctor Elena-Daniela Conea! Spitalul Județean de Urgenţă Slatina vă mulţumeşte! ˮ, a transmis unitatea medicală.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list