Elena Ioțu candidează pentru un loc în Parlament. Mesajul, cu atac voalat la adresa liberalilor

Fost candidat la Primăria Slatina, Elena Ionuț țintește să reprezinte județul Olt în Parlament din partea USR. Ea și-a anunțat ieri candidatura la alegerile parlamentare de pe 1 Decembrie, mesajul conținând și un atac voalat la președintele liberalilor olteni.

Liberalii olteni și-au anunțat listele de candidați pentru Parlamentul României la alegerile organizate pe 1 Decembrie, social-democrații mențin suspansul, iar USR a validat-o pe slătineanca Elena Ioțu să-și încerce șansele. Anunțul candidaturii a fost făcut de antreprenoare printr-un mesaj cu atac cu subânțeles la adresa președintelui PNL Olt Gigel Știrbu.

,,Voi candida cu entuziasm din partea USR pentru un loc în Parlamentul României, dar și pentru a susține candidatura Elenei Lasconi la președinție. Este momentul să ne unim forțele și să votăm masiv în alegerile parlamentare și prezidențiale, pentru a aduce schimbarea de care avem atâta nevoie. Județul nostru nu merită să fie „știrbit" de potențialul său – trebuie să încheiem era corupției și să ne asigurăm că vechea clasă politică nu va mai ajunge în Parlament. Acest an școlar a adus în fața noastră un exemplu trist: peste 100 de școli din Olt nu aveau avizele necesare, iar copiii noștri studiază în condiții insalubre. Este timpul să facem diferența și să investim în viitorul nostru. Votați pentru schimbare, votați pentru un județ mai bun!ˮ, a transmis Ioțu.

Femeie de afaceri, Elena Ioțu a intrat în politică fiind la alegerile locale din acest an singura candidată pentru fotoliul de primar al Municipiului Slatina. Ar fi trecut pragul electoral pentru Cosniliul local Slatina dacă ar fi candidat din partea unui partid, însă a ratat ,,la mustațăˮ reprezentarea în legislativul slătinean cu 6,85% scor electoral, sub pragul de 7% pentru alianțe electorale, candidând din partea Alianței Dreapta Unită.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list