Expoziție Mihai Tecuceanu, la Biblioteca Județeană Olt

După ce în septembrie anul trecut pictorul amator Mihail Tecuceanu a încântat publicul iubitor de frumos cu ,,Pete de culoareˮ, lucrările sale expuse pe simezele Bibliotecii Județene Olt ˮIon Minulescuˮ, a revenit în prag de toamnă cu lucrările realizate în ultimul an. Expoziția este deschisă până la finele lunii.

La debutul toamnei, pictorul Mihai Tecuceanu aduce culoarea în foaierul Bibliotecii Județene Olt „Ion Minulescu". Slătineanul a surprins pe pânză cele patru anotimpuri cu culorile lor uimitoare, vernisajul având loc ieri, 11 septembrie.

#td_uid_4_66e2bda93a3e0 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/zvSZEuF) 0 0 no-repeat; } #td_uid_4_66e2bda93a3e0 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/z9IZdEq) 0 0 no-repeat; } #td_uid_4_66e2bda93a3e0 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/BQdlTVc) 0 0 no-repeat; } #td_uid_4_66e2bda93a3e0 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/RXvW1rY) 0 0 no-repeat; } #td_uid_4_66e2bda93a3e0 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/zZVW2JE) 0 0 no-repeat; }

,,În prezența unui public format din prieteni, rude, cunoscuți sau nu ai artistului plastic, dar toți iubitori ai actului cultural de calitate, Mihai Tecuceanu vine în fața acestora cu lucrări realizate cu pasiune și migală, în ultimul an.  Intitulată sugestiv ANOTIMPURI, expoziția de față cuprinde zeci de lucrări de o sensibilitate aparte, operele simbolizând peisaje din cele patru anotimpuri, primăvară, vară, toamnă și iarnă.  Mihai Tecuceanu a navigat pe mările și oceanele lumii, ca marinar, iar de când a ieșit la pensie călătorește imaginar printre culori, peneluri și șevalete. Artistul plastic nu este la prima sa expoziție, deși este pictor amator.  Prin urmare, timp de o jumătate de lună, respectiv până la 1 octombrie, puteți admira lucrările semnate de Mihai Tecuceanu pe care le regăsiți pe simezele Bibliotecii Județene Oltˮ, anunță instituția de cultură.

Artistul a studiat la Institutul de Marină ,,Mircea cel Bătrân Constanțaˮ, după cariera militară a fost inginer pe paltforma industrial a Satinei. Talentul i-a fost descoperit de fiul său, grafician și portretist, iar acum s află la a doua expoziție personală.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list