FOTO/ Ajutor oferit de pompierii olteni gălățenilor afectați de potop

În această perioadă, 33 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt acționează în sprijinul populației afectate de inundații în județul Galați.

Pompierii continuă acțiunile esențiale în gospodăriile afectate de inundații în județul Galați, evacuând mâlul din locuințe, curți și subsoluri. În același timp, lucrează pentru curățarea drumurilor locale de aluviunile aduse de ape, asigurând astfel accesul spre casele oamenilor și intervin pentru a evacua bunurile cetățenilor. Printre militarii care au sărit în ajutorul celor afectați se numără și pompierii olteni.

#td_uid_1_66eeb1e238db0 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/piKfq8n) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeb1e238db0 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/PwIj9Lc) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeb1e238db0 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/BiOMX87) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeb1e238db0 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/lodJLqb) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_66eeb1e238db0 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://ift.tt/wAd4gEo) 0 0 no-repeat; }

,,Misiunea pompierilor olteni pentru sprijinirea comunităților afectate de inundații, se desfășoară în localitatea Costache Negri, din județul Galați. Printre principalele acțiuni care le-au fost încredințate se numără evacuarea mâlului din locuințe, curți și subsoluri, curățarea drumurilor locale de aluviunile aduse de ape pentru a asigura accesul spre casele oamenilor și evacuarea bunurilor cetățenilor.  De asemenea se acționează pentru limitarea efectelor negative la un depozit de plante medicinale inundat parțial și degajarea produselor distruse.ˮ, anunță ISU Olt.

Oltul se mobilizează să ofere AJUTOR sinistraților din Galați și Vaslui | Realitatea Oltului

În urma potopului de la finele săptămânii trecute, cele mai afectate județe au fost Galați și Vaslui, unde peste 5.000 de gospodării au fost afectate și sute de persoane au fost evacuate.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list