Gaze naturale introduce în Strejești și Grădinari, canalizare extinsă la Vlădila. Contractele de finanțare au fost semnate astăzi

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat, astăzi, noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny". În județul Olt vor beneficia de investiții privind extinderea rețelei de canalizare locuitorii comunei Vlădila, iar de introducerea sistemului de gaze naturale cei ai comunelor Strejești și Grădinari.

20 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", în valoare totală de 208.276.639,47 de lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și amenajarea unor șanțuri și trotuare, au fost semnate astăzi la Ministerul Dezvoltării. Printre acestea, și două investiții de mare importanță pentru locuitorii a trei comune din județul Olt:

Extindere sistem canalizare menajeră în comuna Vlădila, valoare investiție 9,598,837.50 lei

Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele: Grădinari, Petculești, Runcu Mare și Satu Nou, aparținătoare comunei Grădinari și Strejești, Strejeștii De Sus și Colibași, aparținătoare comunei Strejești, valoare 20,000,000.00 lei.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list