Jandarmii olteni, îndrumători pentru 19 elevi aflați în practică

Explicându-le cum să-și îndeplinească misiunile cu succes și fiindu-le alături la primele activități în care pun în practică teoria învățată la școală, jandarmii olteni sunt în această perioadă din nou îndrumători pentru elevi ai școlii de profil.

O nouă serie de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani desfășoară în această perioadă, până pe data de 20 decembrie, stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

,,Viitorii subofițeri vor desfășura stagiul de practică în cadrul structurilor inspectoratului și vor participa la activitățile și misiunile desfășurate în zona de competență teritorială, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică. Ei au preluat ștafeta de la alți 23 de colegi de-ai lor, care, au încheiat vineri, 30 august a.c., ultimul stagiu de practică prevăzut în programa de învățământ. Le dorim SUCCES în cariera militară!ˮ, anunță IJJ Olt.

Viitorii jandarmi au oportunitatea de a se familiariza cu realitățile terenului și de a-și dezvolta abilitățile necesare pentru o carieră de succes în domeniul aplicării legii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list