Liderul AUR, George Simion, printre olteni

Președintele AUR, George Simion, se află în acest week-end în Olt. Însoțit de coordonatorul organizației județene și candidat la alegerile parlamentare Mugur Mihăescu și reprezentanți ai structurii oltene, el are pe agendă întâlnirea cu oltenii din mai multe localități din județ. Astăzi, Simion a participat la festivalul motocicliștilor, întreținându-se cu aceștia. El i-a lăudat pe olteni, într-o declarație făcută pentru Realitatea Oltului.

George Simion, președintele AUR și candidatul acestei formațiuni politice la funcția de președinte al României, se află într-un turneu electoral în județul Olt. Împreună cu cunoscutul actor Mugur Mihăescu, coordonatorul organizației județene, dar și de mai mulți membri ai acestei structuri, ei s-a întâlnit ieri cu locuitorii din orașul Corabia, dar și din comuna Vișina. Astăzi, liderul AUR s-a întâlnit cu motocicliștii participanți la festivalul de la Slatina și s-a fotografiat cu aceștia, dar și cu mulți slătineni prezenți la eveniment.

Turneul electoral al lui Simion în Olt mai cuprinde o vizită în târgul de săptămână de la Osica, dar și întâlniri cu electoratul din Scornicești și Tufeni.

Președintele AUR s-a declarat încântat de modul cum a fost primit de oltenii din localitățile vizitate și a susținut că este sigur că aceștia îi vor acorda votul pentru că s-au săturat de… stabilitatea promisă de partidele din coaliție de la guvernare.

El i-a lăudat pe olteni și a susținut că mulți dintre colaboratorii apropiați, oameni pe care se bazează în această campanie, provin din această zonă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list