Listele PSD Olt pentru Senat și camera Deputaților vor fi făcute publice săptămâna viitoare

Listele social-democraților din Olt pentru Senat și Camera Deputaților sunt aproape gata, a declarat astăzi președintele PSD Olt, Marius Oprescu. Potrivit acestuia, ele vor fi definitivate în câteva zile după ce se va consulta și cu cei 10-15 primari cu care nu a reușit să vorbească. După stabilirea candidaților, listele vor fi supuse votului membrilor Comitetului Politic Județean al PSD Olt și făcute publice.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a declarat astăzi că listele pentru Senat și Camera Deputaților sunt aproape gata. El a precizat că acest demers va fi finalizat în câteva zile după ce se va consulta și cu cei 10-15 primari cu care nu a făcut acest lucru și este important să-i consulte pentru că printre ei se regăsesc și primarii de orașe și cel al municipiului Caracal.

„În momentul de față cred că mai avem maximum 10, 15 localități, primari cu care încă nu am stat de vorbă. Urmează că în aceste zile să definitivăm discuțiile cu toți primarii Partidului Social Democrat, după care, într-un Comitet Politic Județean, se va aproba lista de candidați și vom organiza o conferință de presă. Sunt foarte mulți primari care îi cunosc bine pe doritorii care vor să fie pe această listă, îi cunosc pe toți și atunci comentariile sunt diverse și pe măsură, dar sunt și primari care nu și-au exprimat acest lucru foarte clar, lăsând la latitudinea conducerii județene de a lua această decizie. Cu siguranță, săptămâna viitoare lista va fi făcută publică", a declarat liderul social-democraților din Olt, Marius Oprescu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca printre candidații Oltului la Parlament să se afle și o persoană din afara județului, Oprescu a precizat că nimeni nu i-a cerut așa ceva și că este sigur că nu va exista vreun ,,străin" în echipa de la Olt.

Cât privește activitatea actualilor parlamentari, președintele PSD Olt s-a declarat mulțumit de munca colegilor din Senat și Camera Deputaților

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list