Municipiul Caracal are un nou city manager

Consilierul juridic Cătălin Tudor este noul administrator public al municipiului Caracal. Reîntregirea echipei administrative a celui de-al doilea municipiu al Oltului prin numirea noului administrator public a fost anunțată de către primărie.

Primăria Caracal are un nou city manager, în persoana lui Cătălin Tudor.

,,Experiența sa de peste 17 ani în cadrul primăriei i-a dat posibilitatea să cunoască în detaliu, pe de o parte, cultura organizațională și procesul decizional din primărie iar, pe de altă parte, să cunoască comunitatea și nevoile ei. Funcția de Administrator Public îi va permite să contribuie într-un mod mult mai activ și aplicat la implementarea proiectelor pentru dezvoltarea durabilă a comunității, să elaboreze politici și strategii noi pentru atingerea obiectivelor administrației locale, să reprezinte Instituția Primarului în relația cu cetățenii, cu administrația centrală și cu alte instituții publice și private, în baza mandatului conferit de primarul Ion Doldurea. Îi urăm succes în continuare lui Cătălin, de data aceasta în calitate de Administrator Public – City Manager al Municipiului Caracal! ,, anunță administrația municipală.
Tudor a absolvit Facultatea de Drept în 2004, masteratul în 2006 și a promovat examenul de consilier juridic în Primăria Municipiului Caracal unde și-a desfășurat activitatea neîntrerupt până acum. După funcția de consilier juridic, a fost director executiv la Direcția Administrație Publică Locală în perioada 2013-2021, ulterior ocupând funcția de director executiv la Direcția Administrare Patrimoniu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list