Noul an școlar începe cu schimbări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt

De astăzi începe noul an școlar și, odată cu el, o nouă etapă de schimbări în cadrul conducerii învățământului oltean. Conducerea IȘJ Olt rămâne aceeași, însă echipa de inspector școlari a suferit câteva modificări.

Învățământul oltean va fi condus în noul an școlar de: Adrian Bărbulete- inspector școlar general (PSD), Mariana Gheorghe şi Mihaela Pirnă- inspectori școlari generali adjuncți (PNL), Marius Bălaşa -director Casa Corpului Didactic (PNL). Cei patru își păstrează posturile, de la 1 septembrie fiind operate schimbări în cadrul IȘJ Olt doar în echipa de inspectori școlari.

Consilier în ultimii șase ani în Ministerul Educației, Felicia Man a revenit la IȘJ Olt pe postul de inspector pentru resurse umane, ocupanta de până acum a postului, Smaranda Bălănescu Ghica, trecând pe cel de chimie-biologie. Postul de inspector școlar de limba română va fi ocupat de Felicia Alexandru, cel de limbi moderne de Lavinia Roxana Micu, cel de  matematică de Corina Mianda Mîinescu, iar cel de sport de Mihai Sabin Roşca.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list